søndag 21. februar 2016

Dansk i Tokyo

For et supervakkert hus! Huset, som er fra 2008, er arkitektegnet og ligger fint tilpasset naturen ved foten av vakre Mount Fuji sør for Tokyo. Det er bygd i betong i fire etasjer med takterasse på toppen. Og de som eier huset og bor her er danske Nicolai Bergman med sin kone Amanda og deres sønn. Nicolai driver et imperium av blomsterbutikker, kafeer og en Summerbird-butikk.

Huset er nydelig innredet med klassiske møbler som Egget av Arne Jacobsen og Poul Kjærholms chaiselong. Grønne planter er det mange av både ute og inne, og det binder det hele fint sammen. Og jeg kan se ting både fra Kähler og Georg Jensen her, nydelig dansk og klassisk design. Les alt om huset, innredningen og de som bor her HER om du vil.

Helgen er over og en ny uke står for døren. Idag har det vært en nydelig dag med solskinn, men det er fortsatt vinterlig og ikke mye som minner om vår. Men den kommer om ikke så lenge og vi har så mye å glede oss til og å se frem til. Ha en fin ny uke, vi blogges. (Foto Birgitta Wolfgang/Bo bedre)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar