lørdag 8. februar 2014

Beautiful shades of grey







Grått er flott, synes jeg og her har jeg plukket noen inspirasjonsbilder fra Pinterest som alle har det til felles at de går i grått. Mye lekker inspirasjon å finne der, elsker å sitte å drømme meg bort på Pinterest.

Da er lørdagen her og OL er i full gang. Og Norge har allerede tatt sølvmedalje! Blir spennende å følge med videre idag. Ha en riktig fin lørdag, vi blogges. (Alle bilder funnet via Pinterest)

 

fredag 7. februar 2014

Liten og lys hytte

En lys og fin liten hytte på 45 kvm dette. Jeg har dessvverre ikke  notert ned den opprinnelige kilden til disse bildene, jeg har hatt de liggende en stund. Fint var det her i alle fall, skandinavisk i stilen. Lyst og lekkert. Kunne godt ha feriert her.

Da er det fredag og husvask står på programmet her. Ønsker deg som er innom en alle tiders fin dag, vi blogges! (Via /79ideas)


torsdag 6. februar 2014

H&M home SS2014

H&M home har utrolig mye fint denne sesongen. Her er både duse farger, pasteller og knallfarger. Ta en titt inn på nettbutikken deres, de har hyggelige priser og rask levering. Jeg har selv handlet der og ble veldig fornøyd.

Idag blir det lunsj med to tidligere sykepleierkolleger, det gleder jeg meg til. Er så koselig å møtes og skravle og le litt. Ha en riktig fin dag og takk for at du tok turen innom! (Bilder H&M home)

 

onsdag 5. februar 2014

Herskapelig og stilig

Herskapelig, stilig og litt sofistikert i stilen er denne lekre Københavnsleiligheten. Jeg ville aldri i verden ha gjettet at det bor en ung mann på 26 år her, men det gjør det faktisk. For her bor interiørkonsulent Anders Krakau som jobber i interiørbutikken Rue Verte i København. Les mer HER om du vil.

Utrolig nok er det onsdag allerede, hvorfor går dagene og ukene så fort? Nyt dagen så godt du kan, plutselig er den over. Takk for at du tok deg tid, vi blogges. (Foto Iben og Niels Ahlberg/Boligmagasinet)

 

tirsdag 4. februar 2014

Et hjem fullt av vintageskatter

Her var det virkelig mange fine vintageskatter. Elisabeth og Kristian har pusset opp dette huset og funnet mange skatter og materialer i familiens uthus. Gamle ting har fått nytt liv og kommet til sin rett i det koselige hjemmet deres. Les mer HER hvis du vil.

Idag våknet vi til nyhetene om at det brant i byen vår. Flere hundre mennesker ble evakuerte, og vi fikk melding om at også beboere og personale i bofellesskapet for funksjonshemmete hvor sønnen vår bor var evakuert. Det hele gikk bra og brannen er nå slukket heldigvis. Utrivelig med alle brannene som herjer for tiden, nå er det nok for en stund.

Takk til deg som tok turen innom og ha en riktig fin tirsdag, vi blogges. (Bilder Boligpluss)