mandag 25. februar 2013

Vårinspirasjon fra Bloomingville

Masse lekkert vårnytt fra danske  Bloomingville.  Gå gjerne inn på hjemmesiden deres og ta en titt på alt det fin de har.

Idag har det vært en nydelig solskinnsdag her jeg bor. Nesten litt vårlig, det drypper fra taket og snøen smelter. Jeg har sittet ute og spist appelsin idag, herlig!

Ønsker deg som er på besøk en kjempefin ettermiddag og kveld, vi blogges! (PS: Husk at bildene blir større om du klikker på dem)


8 kommentarer:

 1. Dette er mitt første besøk på den nye bloggen din, Erna, og jeg må si du har fått det fint her inne. Jeg liker layouten din veldig godt, den passer fint til stilen din med alle de fine interiør- og inspirasjonsbildene dine.
  Ønsker deg lykke til på ny bloggplattform! Jeg kommer garantert tilbake...

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig at du fant frem til min nye blogg, og koselig at du trives her og vil komme tilbake! Tusen takk for gode ønsker og velkommen tilbake! Klem :-)

   Slett
 2. Gratulerer med ny blogg:) Jeg skjønner godt at du ville bytte over hit, men jeg kommer nok til å savne deg inne på blogg.no...men da får jeg titte innom deg her og hente til meg inspirasjon fra de flotte bildene du legger ut:)
  Klem fra Anne M på Jorde gård

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Anne M! jeg vil nok også savne bloggvennene på blogg.no, men mange av dere ser jeg heldigvis også på Instagram. Og jeg kommer til å titte innom dere på bloggen også! Ha en fin kveld, klem :-)

   Slett
 3. Åh, så lekkert!! :) Gratulerer med ny blogg! :) Jeg skal også snart flytte (til litehi.no) - men bloggen er ikke heeeelt klar enda. Bare nesten ;)

  Lykke til med ny blogg! Om du fjerner ordbekreftelsen slipper vi å skrive inn tall og koder for å kommentere hos deg :)

  Ha en fin kveld. Klemmer fra Lite hi

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Gleder meg til å se din nye blogg også, det er artig med litt fornyelse. Nå har jeg fjernet ordrebekreftelsen, takk for at du sa det! Jeg er ikke helt kjent med alt det tekniske her inne enda, tar litt tid. Ha en fin kveld du også, klem :-)

   Slett
 4. Nå kan jeg kommentere:-) så bra og så flink du er:-) Ryddig, ren og nydelig blogg!!! Gratulerer igken!! Vi følger vet du.-)klem

  SvarSlett
 5. Hei, Torunn og tusen takk! Nå har jeg lagt deg til i blogglisten min. Det er mye jobb å lage en ny blogg, men nå er jeg godt igang. Og du er vel godt igang med Kourbela og våren? Lykke til og ha en flott dag, klemmer:-)

  SvarSlett