tirsdag 12. mars 2013

Lyst og lekkert loft i Milano

Hei og hopp, håper du har en fin og god dag! Bildene idag er fra en lys og lekker loftsleilighet i Milano. Her bor Marina og Jacopo og katten Elvis. Les mer i Brava Casa hvis du har lyst.

Her skinner solen som bare det idag, men tror jeg skal holde meg inne og i ro. Igår falt jeg nemlig så lang jeg var i bakken ned fra huset vårt. Det var kommet nysnø og var is under, så jeg var helt sjanseløs.  Fikk meg en skikkelig trøkk i ryggen og må se det litt an. Ble ikke mye søvn inatt ihvertfall.

Jeg ønsker deg som titter innom en super tirsdag, take care. (Bilder Brava Casa)

4 kommentarer:

 1. For et deilig sted! Herlig bilderas!
  Oisann, hørtes ikke godt ut fallet ditt. Ta godt vare på deg selv. God bedring!
  Klem Tonje

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, snille. Nyt dagen, klem :-)

   Slett
 2. Flott loftsleilighet, for sånne som meg med sansen for vinkler og kroker. Og den katten kunne jeg igrunnen også hatt! ;o)
  Ikke godt å ramle på det viset, håper du kommer deg rask igjen. Jeg går som ei 90 år gammel dame når det ser ut som om det er glatt .. er livredd for å slå beina for da hovner de jo sånn i evigheter etterpå. God bedring og nyt sola fra stuevinduet du.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Marit, godt jeg ikke brakk lårhalsen! Jeg er ihvertfall ikke beinskjør fant jeg ut etter det fallet! Katten var skjønn, den kunne jeg godt ha hatt også. Ha en fin dag videre, klem :-)

   Slett