søndag 3. mars 2013

I den romantiske stilen

Hei og hopp og riktig god og fin søndag til deg som titter innom! Her skinner solen så fint idag, men det har kommet mer snø, så vårlig er det ikke i det heletatt. Lars Ivar er hjemme på besøk og senere idag kommer yngste sønn og svigerdatter også. Mor skal lage middag til alle sammen, det blir koselig.

Nå har jeg funnet ut hvordan jeg skal få store bilder på den nye bloggen min, jeg liker det bedre slik selv også. Jeg er godt fornøyd med besøkstallene på Rom for deg, men det forundrer meg at det er tre ganger så mye besøk på den gamle! Som ikke er oppdatert på flere dager!

Bildene jeg viser idag er fra en svensk byleilighet i den litt romantiske stilen. En lys og koselig leilighet med mange fine detaljer. 

Ønsker deg en super duper søndag med mye glede og kos! Vi blogges. (Bilder Stadshem )


4 kommentarer:

 1. Gammel vane vond og vende vettu, så vi kikker vel først innom der vi er vant til å finne deg! ;o)
  Nydelig vårvær her hos oss også, og det har vi hatt hele uka. Helt utrolig deilig.
  Fortsatt god søndag til deg.

  SvarSlett
 2. Har sikkert noe med det å gjøre ja, he he.. Deilig med vårvær, gleder meg til vinteren er borte. Ha en fin søndagskveld, klem :-)

  SvarSlett
 3. Ikke bare det - du kommer ikke opp lenger på vennelisten min ihvertfall og når jeg trykker på din adresse på kommentarene kom du ikke opp der heller - kkopierte den inn tilslutt:-) kan være flere som meg:-)
  Tredje uke på radium, men dette skal gåhelt bra. Blir et tøft Halvår, og alle planer er avlyst, men cruice bestilt til september - da skal det feieres at alt er over, og pål er frisk:-)!Klem til deg!

  SvarSlett
 4. Jeg kommer nok ikke opp på noen av vennelistene på blogg.no lenger, for bloggen ernas hus er slettet. Så bra at det går fint med Pål, skjønner godt at det blir et tøft halvår. Ønsker dere begge masse lykke til, blir nok fint med cruise til høsten! Klem tilbake! :-)

  SvarSlett