lørdag 9. mars 2013

Fine lørdagen

Var på hytta en tur idag, været var bare helt nydelig..
En liten titt inn i det uferdige annekset. Vegger og tak er ferdig panelte og beiset, så det går fremover..
En liten kaffepause inne i hytta måtte vi jo ha. Solen flommet inn gjennom vinduene, men det var for kaldt til å sitte ute.
Vi kom hjem til den blå timen. Fint å tenne litt lys i stuen.
Vi tilberedte elgbiff med god rødvin til. Litt påskestemning på bordet..
Koselige lørdagskvelden med tente lys og god mat og vin. Nå blir det tv-kos resten av kvelden. Ønsker deg en superfin og koselig lørdagskveld uansett hva du skal gjøre. Takk for at du tittet innom, vi blogges.

4 kommentarer:

 1. Koselige bilder. Skal si det ble lyst og fint ganga til tilbygget. :o) Vi har ikke vært på hytta på mange måneder, men nå er det snart påske og da skal du se vi tar en tur .. ;o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror det blir koselig når det blir ferdig. jeg hadde ikke vært oppe her siden september ifjor, så nå gleder jeg meg til påske! :-)

   Slett
 2. Flotte bilder.. og så fin lyslenke du har i stua, kan jeg spørre hvor du har kjøpt den hen? Jeg driver og pusser opp en hel leilighet; trenger litt inspirasjon : )

  SvarSlett
  Svar
  1. Lyslenken heter happylights og den får du kjøpt på mange forskjellige interiør nettbutikker i Norge. Selv har jeg kjøpt min på en butikk i Sverige. Hvis du googler på happylights finner du sikkert mange steder som selger den. Jeg kan anbefale nettbutikken Hviit, tror de har den også. Lykke til med oppussingen og ha en fin kveld, klem:-)

   Slett